2014/2017

TORNEIG INTERN FEDERAT ESTIU 2017

Avui s'ha disputat la final del torneig intern federat del club, trofeu Decathlon. La victòria ha estat pel tècnic del club Albert Roca (2n cap de sèrie del torneig) que en una disputada i calurosa final s'ha imposat a David Romero per 6-1, 6-2. Ha entregat els trofeus el president del Club, Ramon Gimenez.

III LLIGA DE TENNIS 2016/2017  2/10/16

El dia 3 d'octubre de 2016 comença la Lliga de tennis.

Normativa 2016/17

Narcís Casademont s'emporta aquesta 3a lliga interna del club.

Un cop acabada la lliga de tennis, s'inicia el Masters8, amb els primers 8 classificats per punts.

Classificació Masters8

Quadre Masters8

El proper diumenge dia 25 de juny de 2017 a les 19h, es disputarà la final del Masters8 a les pistes del club.

El Masters8 és el quadre resultant de la Lliga de Tennis que organitza el club i que es juga des d'octubre fins a finals de maig. De la classificació final de la lliga, esdevé el quadre Masters8, composat per els 8 primers classificats.

Durant el partit, els jugadors de la Lliga de Tennis que assisteixin al partit, rebran un obsequi per part del club.

A més, al finalitzar el partit, es farà el pica-pica juntament amb l'entrega de trofeus.

Un cop celebrada la final del Màsters 8, entre Narcís Casademont i David Romero. Narcís, després d'assolir el títol de lliga interna, també aconsegueix guanyar el Masters 8 amb el resultat de 6-3  6-1.

Després del partit, s'ha fet el tradicional pica-pica, entrega de trofeus i regals als assistents.

S'adjunta el quadre resultant:

Masters 8 Quadre Final

CAMPIONAT SOCIAL D'ESTIU

Durant l'estiu 2016, al CT Celrà va organitzar el torneig intern federat per a tots els socis i socies del club.

El torneig es disputa en les modalitats de: Aleví Masculí i Femení, Infantil Masculí i Femení, Cadet Masculí, Absolut Masculí i Femení.

S'adjunten els quadres (i alguna foto):

Aleví Masculí          Aleví Femení

Infatil Masculí        Infanil Femení

Cadet Masculí

Absolut Masculí      Absolut Femení

TORNEIG DE PARES I FILLS  14/01/16

Aquest diumenge dia 14 de gener s'organitza el tradicional torneig de pares i fills al club.

La inscripció és gratuïta per a tots els socis i alumnes de l'escola de tennis.

A l'acabar, hi haurà un aperitiu per als participants.

El torneig de pares i fills ha estat tot un èxit de participació, on 26 parelles han jugat aquest diumenge passat dia 11 de 10 a 13h. Després del pica-pica, foto de grup...

II LLIGA DE TENNIS 2015/2016  30/09/15

S'inicia la inscripció per a la II Lliga de Tennis. Aquest any hi ha diverses novetats, en quan a la normativa.

Quadre final Masters8

El passat diumenge dia 29 de maig de 2016 a les 11h del matí, es va jugar la final del Masters8 a les pistes del Club Tennis Celrà. Els finalistes, Ramon Gimenez i David Romero van suar de valent per intentar endur-se el títol. Finalment, David Romero guanya per un 6-3  6-2.

Per segon any consecutiu, va haver-hi una bona assistència de públic a les pistes.

Eduard Paredes, anterior guanyador del trofeu, i amb un public entregat al seu voltant, va entregar els següents trofeus:

Campió Masters8 2016 per David Romero.

Subcampió Masters8 2016 per Ramon Gimenez.

Campió Lliga 2015/16 per David Romero.

El pica-pica i el lliurament d'obsequis als participants (camisetes amb el logo del club), van acabar de tancar la festa.

TORNEIG DE PARES I FILLS -11/01/15-

El torneig de pares i fills ha estat tot un èxit de participació, aquest diumenge passat dia 11 de 10 a 13h.

Hi van participar 35 parelles i hi havia més de 100 persones entre jugadors i acompanyants.

Després del pica-pica, foto de grup...

I OPEN / LLIGA* DE TENNIS HIVERN 2014

Inici d'un nou torneig al Club Tennis Celrà. Segons les persones inscrites serà una lliga regular que podria durar tota la temporada o un torneig amb doble quadre.

Inscripcions fins al dia 15/10/2014 a David Romero (620.370.551), Albert Roca en horari de classe o al correu electrònic del club; infoclubtenniscelra@gmail.com.

Normativa de la lliga de tennis

S'inicia la lliga de tennis al Club Tennis Celrà, el dia 03 de novembre de 2014. Es la primera vegada que s'organitza un torneig d'aquestes característiques al club. De moment ha estat tot un èxit, atès que s'han inscrit 18 jugadors.