2014/2015

 

64é TROFEU CONDE DE GODÓ 24-11-15

Regala tennis, regala un dia al torneig Conde de Godó!!!

Fins al dia 10 de gener de 2016 hi ha temps per a reservar entrades per a veure els teus ídols: Rafael Nadal, Kei Nishikori, Nico Almagro, David Ferrer, Tommy Robredo, Feliciano Lopez, Fernando Verdasco, Marcel Granollers, ... i molts més!

Pots reservar-les a qualsevol dels dos entrenadors del club: Albert Roca i Ramon Gimenez. L'inscripció només serà efectiva quan s'hagi fet el pagament.

El preu de l'entrada a primera grada és de 55€ (vuitens de final).

Transport gratuït amb bus que sortirà des de les pistes del club. En cas de poca assitència, s'hi haurà d'anar amb cotxes particulars.

A partir del dia 10 de gener es compraran el total d'entrades. Els socis que comprin entrada a apartir del dia 10/01/15, no s'assegura que poguem asseuren's junts.

 

DIADA DEL TENNIS GIRONÍ  -31/05/2015-

El passat 31 de maig es va celebrar la tradicional Diada del Tennis Gironí al Restaurant La Carpa de Banyoles. Prop de 250 persones van assistir a l'esdeveniment, que servia per premiar els diferents campionats per equips i també individuals de la temporada 2014. La Diada va cloure amb el tradicional sorteig de regals. Per a més informació i fotos podeu visitar la web: http://www.tennisgironi.cat/website/noticies.asp?id=1479

 

DIADA DEL CLUB TENNIS CELRÀ 10-05-15-

S'ha celebrat la diada del club amb record d'assistència: 116 persones. Dinar a sota el porxo de les piscines amb fideuà de primer (foto 2), pollastre i patates de segon plat (foto 3) i postres. A més a més, s'han repartit els trofeus als jugadors del club (foto 1) i sorteig de diversos lots de productes, especialment dels comerços del poble.

 

 

DIADA DEL CLUB TENNIS CELRÀ  15-04-15-

El proper diumenge dia 10 de maig, celebrarem la diada del Club Tennis Celrà, en el porxo de les piscines.

DIA I HORA: 10 de maig a les 14h.

MENÚ: Fideuà, pollastre i patates, postres i beguda

TIQUETS: El preu del dinar és de 6€ per persona. Cal portar l'import exacte a l'hora de comprar el tiquet.

COMPRA DE TIQUETS: Albert Roca i Ramon Gimenez (durant horari de classe a les pistes de tennis).

CAL DUR: Plats i coberts.

 

A final del dinar, hi haurà el reconeixement dels jugadors del club i es sortejaran diversos regals.

 

Us hi esperem!

 

 

 

 63é TROFEU CONDE DE GODÓ 24-04-15

Tot un èxit amb 23 entrades venudes per part del club i vàrem viatjar amb un bus de 50 places. Al viatge d'anada es varen fer pronòstics de resultats dels partits que veuriem i els guanyadors varen ser premiats en el viatge de tornada.

                                  

 63é TROFEU CONDE DE GODÓ 05-02-15

Fins al dia 28 de febrer hi ha temps per a reservar entrades per a veure els teus ídols: Rafael Nadal, Kei Nishikori, Milos Raonic, David Ferrer, Tommy Robredo, Feliciano Lopez, Fernando Verdasco, Marcel Granollers, ... i molts més!

Pots reservar-les a qualsevol dels dos entrenadors del club: Albert Roca i Ramon Gimenez. L'inscripció serà efectiva quan s'hagi fet el pagament.

Hi ha dos tipus de localitats: 45€ a segona grada i 60 a primera grada.

Transport gratuït amb bus que sortirà des de les pistes del club. En cas de poca assitència, s'hi haurà d'anar amb cotxes particulars.

 

FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS

Ahir es va signar l'acord entre la Federació Catalana de Tennis i el Club Tennis Celrà. L'acord consisteix en cedir les pistes del club un dia a la setmana als alumnes de la Federació.