2008/2013

DAVID ROMERO, NOU CAMPIÓ SOCIAL ABSOLUT DEL CT CELRÀ  -22/12/13-

El soci del club, David Romero, és des d'aquest Nadal el Campió social absolut, després del torneig intern que es va acabar el passat 22 de desembre, després d'un mes de competició. Romero, en la final es va desfer d'Eduard paredes, anterior campió, per 4-6, 6-3, 10-3.

MIQUEL MORENTE, CAMPIÓ SOCIAL BENJAMÍ DEL CLUB  -14/12/13-

El jugador del Club Miquel Morente va assolir el títol de campió benjamí (fins a 10 anys), en el torneig disputat el passat 14 de desembre, amb un total de 15 participants. Morente es va desfer en la final d'Enric Gimenez. Tots els jugadors van gaudir d'una gran tarda de tennis.

RICARD BELLIDO, CAMPIÓ SOCIAL JUVENIL  -01/12/13-

L'alumne de l'Escola del CT Celrà, Ricard Bellido, va aconseguir el títol de campió social juvenil, en el torneig disputat el diumenge 1 de desembre. En la final es va enfrontar a Georgiana Petre i el resultat va ser favorable al primer per un resultat final de 21-15. Un total de 16 joves d'entre 11 i 15 anys hi van prendre part.

INSCRIPCIÓ OBERTA ALS CAMPIONATS SOCIALS 2013  -25/10/13

Tots aquells socis del Club Tennis Celrà que vulguin participar en els campionats socials 2013, caldrà que s'apuntin en persona, a l'Albert Roca, en horari de classes d'escola, fins el proper dissabte 2 de novembre. HI haurà una quota d'inscripció de 3 euros. S'asseguren dos partits (ja que hi ha fase final i fase de consolació). S'obriran totes les categories possibles (des de benjamins fins a absoluts). El torneig es disputarà amb sistema de quadre, i es disputarà un partit per setmana. Es calcula que durant el pont de desembre el torneig s'haurà acabat.

Divendres 29 de juliol 2011: de 19:00 a 24:00 hores:

TORNEIG INDIVIDUAL (2 pistes per adults i 2 pistes per a nens).

Partits a 1 set. Sopar a la fresca.

Divendres 22 de juliol 2011: de 20:00 a 24:00 hores:

TORNEIG INDIVIDUAL ADULTS vs. NENS. 4 pistes. Sopar a la fresca

Divendres 15 de juliol 2011: de 19:00 a 24:00 hores:

TORNEIG DE DOBLES (2 pistes per adults i 2 pistes per a nens). Partits a 1 set.

I en acabar de 00:00 a 02:00 hores: OLÍMPICS PER A TOTHOM. SOPAR I FESTA A LA FRESCA

Durant el mes de juny: CAMPIONAT SOCIAL INDIVIDUAL. Partits a 3 sets.

Dissabte 14 de maig 2011: de 15:00 a 20:00 hores:

TORNEIG DOBLES ADULTS. 4 pistes. Partits a 1 set.

Diumenge 10 d'abril 2011: de 10:00 a 13:00 hores.

INTERCLUB ADULTS MASCULÍ. 4 PISTES. Torns d’1 hora.

Dissabte 12 de març 2011: de 15:00 a 20:00 hores:

TORNEIG INDIVIDUAL NENS. 4 pistes. Partits a 1 set

Dissabte 12 de febrer 2011: tarda de 15:00 hores a 20:00 hores

TORNEIG INDIVIDUAL ADULTS. 4 pistes. Partits a 1 set

Diumenge 2 de gener 2011: al matí, de 10:00 a 14:00 hores:

TORNEIG DE DOBLES PARES I FILLS. 4 pistes. Partits a 1 set.

Diumenge 19 de desembre 2010: al matí;

INAUGURACIÓ OFICIAL PISTES

PARTIT EXHIBICIÓ GERARD GALLEGO vs. POL TOLEDO

Els nens farien d’aplegapilotes, i els nens podrien pilotejar amb els dos tennistes

Durant el matí “Olímpics” per a tothom + partit monitors CTC

Diumenge 28 de novembre 2010: de 10:00 a 13:00 hores:

Interclub Femení: 4 pistes. Torns d’1 hora.

Dissabte 6 de novembre 2010: de 15:00 a 20:00 hores: (2 pistes per adults i 2 pistes per nens). Partits al millor de 3 tye breaks.

05/05/10 MAGNO MANEU, CAMPIÓ DEL Ie. TORNEIG DE FESTA MAJOR

El jugadr de CTC Celrà Magno Maneu es va proclamar campió del 1r Torneig de Festa Major, coincidint amb la festiviat de l'1 de maig. Un total de 1 participants hi van prendre part, tot i la contínua amenaça de pluja, que va obligar a parar en diverses ocasions el torneig. La final la van dipsutr Magno Maneu davant Mariano Núñez, amb victòria pel primer. La resta de participants van ser: Joan Andreu, Juan Miguel Mallorquin, Josep Maria Aribau, David Vila, Ramon Miñano, Toni Martinez, David Romero, Dani Ramirez, Ramon Gimenez i Jack Masachs.

El bon ambient va ser la tònica general d'aquest torneig, i ja s'està preparant un nou campionat d'aquestes característiques per properes dates que s'anunciaran a la web del Club.