2016/2017

 

DIADA CLUB TENNIS CELRÀ  -08/07/17-

S'ha celebrat la diada per segon any a les mateixes pistes del club. Ha estat tot un èxit amb més de 150 persones celebrant la cloenda del curs 2016/2017. Després de disputar-se les diferents finals dels campionats socials, s'han organitzat jocs a pista per a totes les edats. I a continuació, entrega de premis, trofeus, medalles i regals per a tots els nens i nenes de l'escola de tennis. En acabar un bon sopar a la fresca, amb la tradicional nit de la pizza que s'ha allargat fins passada la mitjanit. Molt bon rollo i molta diversió per acabar una temporada de traca i mocador. Gràcies a tots per fer-ho possible!!

DIADA CLUB TENNIS CELRÀ  -20/06/17-

Benvolguts socis, el proper dissabte 8 de juliol celebrarem la diada anual del Club Tennis Celrà. Enguany tindrà lloc a les mateixes pistes de tennis i està prevista la realització de tot un seguit d'activitats que us detallem a continuació:

 

A partir de les 18:30, activitats per als més menuts i reconeixements individuals i col·lectius.

 

A les 20:30 sopar a la fresca.

TORNEIG CONDE DE GODO 2017

Per a 3r any consecutiu, el club organitza la sortida per a veure els quarts de final del torneig Conde de Godo. Aquest torneig és el més prestigios a nivell català i sempre han ofert bon espectacle amb un bon nivell de jugadors.

Si us interessa reservar la vostra entrada, s'ha de fer el pagament a: Albert Roca / Ramon Gimenez / David Romero

Horaris: marxarem amb bus des de les pistes del club aprox: 09h del matí i sortirem del CT Barcelona aprox: 19h. El preu de l'entrada és de 65€ i el bus és gratuït per a socis i alumnes d'escola.

IMPORTANT: reservar entrada el més aviat possible per a poder tenir un millor seient a la pista principal.

 

 

MANTENIMENT PISTA 1 I 2

Les pistes 1 i 2 del nostre club estaven molt desgastades. Hi havia diverses esquerdes i falta de pintura.

Durant la primera quinzena de gener, s'han netejat i pintat les pistes 1 i 2. Això permetrà durant uns anys més, tenir dues pistes en plenes condicions. 

64é TROFEU CONDE DE GODÓ 21-04-16

Aquest any hem anat 19 socis a veure els vuitens de final del torneig. Entre d'altre partits hem vist:

R. Nadal vs A. Montañes 6/2 6/2

R. Stepanek vs A. Kuznetsov 2/6 4/6

F. Kohlschreiber vs F. Lopez 6/7 7/5 6/3

A. Zverev vs M. Jaziri 6/7 4/6

J. Chardy vs K. Nishikori 3/6 5/7

Com l'any passat, a l'anada es van fer pronòstics amb els enfrontaments de vuitens i a a la tornada hi va haver premi per el guanyador.